Dan Općine – Ferenčevo 2018.

U četvrtak, 4. listopada, počinje trodnevni program obilježavanja Dana Općine Veliki Bukovec, blagdana svetog Franje Asiškog – Ferenčevo 2018.

Program u četvrtak počet će u 11 sati svetom misom u crkvi sv. Franje Asiškog u Velikom Bukovcu. U 13 sati počinje predstava za djecu i mlade „Grimmix“ u izvedbi Kerekesh teatra, a u 14 sati edukativne radionice za roditelje i učenike Osnovne škole Veliki Bukovec u kojoj će biti i Dan otvorenih vrata od 16 sati do 16.45 sati.

Svečana sjednica Općinskog vijeća Općine Veliki Bukovec s prigodnim programom, u Društvenom domu u Velikom Bukovcu, počet će u 18 sati.

Proslava u Velikom Bukovcu nastavlja se u petak, 5. listopada, ribičkom noći u ribičkom domu ŠRK „Linjak“ Veliki Bukovec s početkom u 18 sati.

Treći dana obilježavanja Dana Općine Veliki Bukovec, subota, 6. listopada, počinje vježbom sustava civilne zaštite Općine Veliki Bukovec i Općine Mali Bukovec pod nazivom „Pilana 2018.“ Vježba će se održati na prostoru Stolarije i pilane Antun Pečenec d.o.o. u Kapeli Podravskoj s početkom u 11 sati. Vježba završava ručkom za sve sudionike i goste ispred Društvenog doma u Velikom Bukovcu od 13 sati. Udruge s područja Općine Veliki Bukovec kulturno-sportski program pripremaju od 15 do 19.30 sati, a Ferenčevo 2018. završava predstavom „Debitanti“ u izvedbi Kerekesh teatra u Društvenom domu u Velikom Bukovcu u subotu u 20 sati.

Sviđa ti se vijest? Podijeli je s prijateljima na mreži!

Podijeli s prijateljima! Twitaj s prijateljima! Dodaj +1! Podijeli!