OBAVIJST – Prijava štete od tuče

OBAVIJEST OPĆINE VELIKI BUKOVEC

 

obavještavamo sve fizičke i pravne osobe koje su svoju imovinu na kojoj je nastala šteta od tuče osigurale te se planiraju prijaviti na najavljene natječaje drugih institucija da svi prijavitelji šteta zahvaćeni prirodnom nepogodom tučom moraju biti evidentirani u Registru šteta Ministarstva financija.

Sukladno navedenom, pozivaju se fizičke i pravne osobe koje do sada nisu prijavile štetu od tuče na području Općine Veliki Bukovec na poljoprivrednom zemljištu, višegodišnjim nasadima/bilju, plastenicima, staklenicima, opremi, poljoprivrednoj mehanizaciji i priključcima, poljoprivrednim i  gospodarskim zgradama i stambenim prostorima iz razloga što je njihova imovina osigurana da u prostorijama Općine Veliki Bukovec prijave štetu na navedenoj imovini koja je osigurana kako bi bili evidentirani u Registru šteta Ministarstva financija.

Prijave se zaprimaju u prostorijama Općine Veliki Bukovec svakim radnim danom u vremenu od 8:00 do 14:00 sati, a najkasnije do 11. lipnja 2022. godine do 12:00 sati.

Prijavitelji štetu prijavljuju na propisanom obrascu PN koji je dostupan na službenoj internet stranici Općine Veliki Bukovec te se može preuzeti u prostorijama Općine Veliki Bukovec.

 

U slučaju dodatnih pitanja ili nejasnoća prijavitelji šteta mogu kontaktirati Općinu Veliki Bukovec na telefonski kontakt: 042/840-040.

 

Obrazac-PN-tuča

Sviđa ti se vijest? Podijeli je s prijateljima na mreži!

Podijeli s prijateljima! Twitaj s prijateljima! Dodaj +1! Podijeli!