OBAVIJEST strankama i drugim osobama koje dolaze u službene prostorije Općine Veliki Bukovec

 REPUBLIKA HRVATSKA

VARAŽDINSKA ŽUPANIJA

OPĆINA VELIKI BUKOVEC

 

 

O B A V I J E S T 

upućena strankama i drugim osobama koje dolaze

u službene prostorije Općine Veliki Bukovec

Obavještavamo Vas da je Stožer civilne zaštite Republike Hrvatske dana 12. studenog 2021. godine donio Odluku kojom je od dana 16. studenog 2021. godine određena obveza predočavanja EU digitalne COVID potvrde ili drugog dokaza o cijepljenju, preboljenju odnosno testiranju za stranke i druge osobe koje po bilo kojoj osnovi dolaze u službene prostorije u kojima rade službenici i namještenici zaposleni u jedinicama u lokalne i područne (regionalne) samouprave.

            Sukladno navedenom, mole se stranke i druge osobe da prije ulaska u službene prostorije Općine Veliki Bukovec POZVONE  na bežično zvonce koje se nalazi na vratima, pričekaju te predoče pravovaljanu EU digitalnu COVID potvrdu ili drugi dokaz o cijepljenju, preboljenju odnosno testiranju kako bi mogle ući u prostorije općine.

            Ujedno zbog nepovoljne epidemiološke situacije strankama se preporuča da samo u slučajevima prijeke potrebe dolaze osobno u prostorije općine odnosno da svu potrebnu komunikaciju s djelatnicima općine obavljaju telefonskim putem (kontakt broj 042/840-040) ili elektroničkim putem (e-mail: opcinavk@gmail.com)

 

            Naravno, kao i do sada tijekom boravka u službenim prostorijama Općine Veliki Bukovec stranke su obavezne pridržavati se svih propisanih protuepidemijskih mjera, posebnih preporuka i uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo.

            Unaprijed se zahvaljujemo na razumijevaju.

Obavijest upućena strankama i drugim osobama

Odluka Stožera CZ RH

Sviđa ti se vijest? Podijeli je s prijateljima na mreži!

Podijeli s prijateljima! Twitaj s prijateljima! Dodaj +1! Podijeli!