Dobrodošli na stranice općine Veliki Bukovec, ovo su najnovije obavijesti

Dana 14.lipnja 2017. konstituirano je Općinsko vijeće Općine Veliki Bukovec.

Za predsjednicu vijeća izabrana je dipl. iur. Jasenka Zdelar.

Za prvog potpredsjednika izabran je mag. ing. techn. lign. Marko Pečenec, dok je za drugog potpredsjednika izabran Dražen Ipša.

 

Ostali članovi Općinskog vijeća su:

Franjo Zdelar, Ružica Triplat, Đurđica Mesarić, Saša Bahat, Anica Međimorec, Zvonko Hlebar, Božidar Triplat i Mladen Bačani.

 

Konstituirajućoj sjednici prisustvovali su i novoizabrani načelnik, Franjo Vrbanić, kao i njegov zamjenik, Kristijan Matas.

 

Danas dana 26. 12. 2016. sa početkom u 14:00 sati održane su žive jaslice uz prigodni program u eko etno selu OPG Marinka Požgaj u Čuklinu.

Prigodnom programu prisustvovali su brojni mještani.

jaslice1
jaslice2
jaslice3
jaslice4

Drage sumještanke i sumještani,

Pred nama je najljepši kršćanski blagdan, blagdan čija se sveta poruka ogleda u slavlju radosne vijesti, u skromnom veselju, u pomirenju i obiteljskom okupljanju. Božić je dan kada iskazujemo ljubav prema bližnjima, iskrenu brigu za potrebite i solidarnost prema slabijima. To je dan kada smo ispunjeni veseljem, toplinom i nadom u bolje sutra.

U ozračju ovih blagdanskih dana čast mi je s vama podijeliti radost Božića, blagdana kojeg slavimo u toplini doma, okruženi obitelji i prijateljima. Neka tu radost Božićni dani unesu u svaki dom i svaku obitelj i neka ona ispuni sva srca i neka nam svjetlo Božića osvijetli podari radost zajedničkog života, mira, sreće i blagostanja.

Neka vam božićni blagdani donesu mir, radost u krugu obitelji i snagu za nove izazove u godini koja je pred nama, a u kojoj vam želite da vam se ostvari sve ono za čim najviše čeznete.

U ime načelnika općine i općinskog vijeća općine Veliki Bukovec za ove božićne i novogodišnje praznike želim vam da ih dočekate u miru i tihom veselju kako priliči rođenju kršćanima onog najvećeg u povijesti čovječanstva.

Sretan Vam i blagoslovljen Božić i uspješna 2017. godina

predsjednik općinskog vijeća

Mario Zember

općinski načelnik

Zvonko Hlebar