Događanja

SRK Linjak organizira tradicionalni 11. KUP SRD “LINJAK” Veliki Bukovec u lovu ribe udicom na plovak.

 

Natjecanje će se održati na Ribnjacima kod Ribičkog doma u tri odvojena sektora, u NEDJELJU, 13.08.2017 godine.

Prijava ekipa je do 7:00 sati, a natjecanje počinje u 10:00 sati.

Povodom Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja, prvi put nakon 22 godine položen je vijenac i zapaljene su svijeće kod centralnog križa na groblju u Velikom Bukovcu. Na polaganju vijenca sudjelovali su branitelji i vijećnici Općine Veliki Bukovec sa načelnikom. Srećom nismo imali poginulih branitelja sa područja Općine, ali moramo se sjetiti svih onih koji su dali svoje živote da bi mi živjeli u slobodnoj i demokratskoj Republici Hrvatskoj.
Neka im je vječna hvala i slava.

Danas su u prostorijama škole Veliki Bukovec ministar graditeljstva i prostornog uređenja, Predrag Štromar, i v.d. direktora Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost, Ljubomir Majdandžić, sa ravnateljima Osnovne škole Veliki Bukovec, Osnovne Škole Bednja i Srednje škole Novi Marof potpisali Ugovore o dodjeli bespovratnih sredstava iz poziva „Energetska obnova zgrada i korištenje obnovljivih izvora energije u javnim ustanovama koje obavljaju djelatnost odgoja i obrazovanja“.

Vrijednost ovog projekta je više od 9 milijuna kuna, a u njegovom financiranju Županija Varaždinska sudjelovala je sa 47% sredstava.

 

Potpisivanju Ugovora nazočili su i načelnici općina Veliki i Mali Bukovec, Franjo Vrbanić i Darko Marković, kao i načelnici općina Sv. Đurđ, Trnovec i Sračinec, gradonačelnik Novog Marofa te kao predstavnik Županije, zamjenik župana Tomislav Paljak.

 

dsc03528_5971c2fb805f2
« 1 od 4 »

photo by: evaraždin