Događanja

LOKALNA AKCIJSKA GRUPA „IZVOR“

 

ORGANIZIRA RADIONICU NA TEMU „ULAGANJA U MALA POLJOPRIVREDNA GOSPODARSTVA“

 

TIP OPERACIJE 1.1.2 NATJEČAJ LAG-a „Izvor“

 

            Lokalna akcijska grupa „Izvor“ organizira radionicu na temu „Ulaganja u mala poljoprivredna gospodarstva“ Tip operacije 1.1.2. U društvenom domu u Dubovici(Općina Veliki Bukovec) 05.04. u 19.00 sati. Za potencijalne prijavitelje sa područja Općina Sveti Đurđ,Mali Bukovec i Veliki Bukovec.

 

Pošto je ovo prvi natječaj koji raspisuje LAG „Izvor“ pozivamo Vas na radionicu na kojoj će biti razjašnjen tekst natječaja, mogućnosti prijave, sufinanciranje i ostala pitanja koje interesiraju moguće prijavitelje.

 

 

POZIV

POLJOPRIVREDNA ZADRUGA “LUDBREŠKI KRAJ”

POZIVA VAS NA PREDAVANJE

 

„UGOVARANJE PROIZVODNJE POVRĆA I VOĆA 2018.“

 

dana 01.03.2018. godine (četvrtak) u 18:30 sati

 

Predavanje će se održati u Vatrogasnom domu u Malom Bukovcu, Pavleka Miškine 28

 

Dođite i upoznajte se sa uvjetima koje Vam nudimo ukoliko ugovorite proizvodnju povrća i voća za Poljoprivrednu zadrugu Ludbreški kraj!

 

Poziv na predavanje

SRK Linjak organizira tradicionalni 11. KUP SRD “LINJAK” Veliki Bukovec u lovu ribe udicom na plovak.

 

Natjecanje će se održati na Ribnjacima kod Ribičkog doma u tri odvojena sektora, u NEDJELJU, 13.08.2017 godine.

Prijava ekipa je do 7:00 sati, a natjecanje počinje u 10:00 sati.

Povodom Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja, prvi put nakon 22 godine položen je vijenac i zapaljene su svijeće kod centralnog križa na groblju u Velikom Bukovcu. Na polaganju vijenca sudjelovali su branitelji i vijećnici Općine Veliki Bukovec sa načelnikom. Srećom nismo imali poginulih branitelja sa područja Općine, ali moramo se sjetiti svih onih koji su dali svoje živote da bi mi živjeli u slobodnoj i demokratskoj Republici Hrvatskoj.
Neka im je vječna hvala i slava.

Danas su u prostorijama škole Veliki Bukovec ministar graditeljstva i prostornog uređenja, Predrag Štromar, i v.d. direktora Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost, Ljubomir Majdandžić, sa ravnateljima Osnovne škole Veliki Bukovec, Osnovne Škole Bednja i Srednje škole Novi Marof potpisali Ugovore o dodjeli bespovratnih sredstava iz poziva „Energetska obnova zgrada i korištenje obnovljivih izvora energije u javnim ustanovama koje obavljaju djelatnost odgoja i obrazovanja“.

Vrijednost ovog projekta je više od 9 milijuna kuna, a u njegovom financiranju Županija Varaždinska sudjelovala je sa 47% sredstava.

 

Potpisivanju Ugovora nazočili su i načelnici općina Veliki i Mali Bukovec, Franjo Vrbanić i Darko Marković, kao i načelnici općina Sv. Đurđ, Trnovec i Sračinec, gradonačelnik Novog Marofa te kao predstavnik Županije, zamjenik župana Tomislav Paljak.

 

dsc03528_5971c2fb805f2
« 1 od 4 »

photo by: evaraždin